Handelsbetingelse - Triatlonsport | specialbutik for triatleter og løbere
5722
page-template-default,page,page-id-5722,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Handelsbetingelse

Handelsbetingelser

VIRKSOMHEDEN

Triatlonsport.dk Aps
Bådehavnen
4600 Køge
Danmark.

CVR-nr: 31 16 98 44
Tel: +45 26 15 70 74
Internet: www.triatlonsport.dk
E-mail: info@triatlonsport.dk
SALGS- & LEVERINGSBETINGELSER

Bestilling
For hurtigt at kunne behandle din bestilling, skal du utvetydigt anføre alle produktoplysninger samt navn, adresse og gerne et telefonnummer i tilfælde af, der alligevel skulle opstå spørgsmål.
Når du har handlet og betalt på www.triatlonsport.dk modtager du straks herefter en ordrebekræftelse på mail. Faktura mailes når varerne er afsendt. Alle priser på www.triatlonsport.dk angives inklusive dansk moms.
Levering
Leveringstid er typisk 2-3 hverdage.
Oplys venligst telefonnummer eller e-mailadresse, således vi kan kontakte dig og give besked hvis varen feks. ikke er på lager.
Der tages forbehold for udsolgte varer.
Fragtpriser
Forsendelser i Danmark koster fra 59,- DKK

Alle forsendelser sker med Post Danmark.
Fortrydelsesret
Du har naturligvis fortrydelsesret, når du køber varer via www.triatlonsport.dk
Ligesom når du handler i vores butik, ønsker vi, at vores kunder skal være tilfredse med deres køb.
Hvis du inden 14 dage efter modtagelsen fortryder dit køb, returnerer du blot varen sammen med en kopi af din faktura samt dine kontooplysninger. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten, indsættes beløb for dine varer på din konto.
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og prøve den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi. Vi refunderer ikke brugte eller beskadigede varer. Husk at udfylde vores retur formular som du skal vedlægge dine retur varer.
Du kan også henvende dig i vores butik i Hårlev, og her returnere varen og fortryde købet.
OBS! Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter en kundes individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.
Fragtomkostninger i forbindelse med returnering påhviler kunden.
Returnering af udsalgsvarer
Udsalgs-/tilbudsvarer kan kun ombyttes eller returneres indenfor 14 dage efter købet. Du kan returnere og ombytte udsalgsvarer i vores butik eller sende det retur til butikken.
Ombytning
Hvis du skal have byttet din vare til en anden størrelse eller skal have sendt noget i stedet for, påhviler fragtomkostningerne kunden selv. Ved ombytning og returnering husk at udfylde vores retur formular som du skal vedlægge dine retur varer.
Returneringsanvisning
Varen sendes til følgende adresse:
Triatlonsport.dk Aps
Bygaden 48
4652 Hårlev
Danmark.
Husk at sende retur som pakke med omdeling, husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har afsendt pakken. Husk at vedlægge den udfyldte returformular.
Reklamationsret
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler, ikke er opstået som følge af din fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
Ønsker du at reklamere over et produkt, sendes produktet samt den udfyldte retur formular til:
Triatlonsport.dk Aps
Bygaden 48
4652 Hårlev
Danmark

 

Personlige oplysninger
Når du handler på www.triatlonsport.dk, har vi brug for en række oplysninger om dig. Herunder kan du se hvilke informationer vi indsamler og hvad de bruges til.
Krævede oplysninger
Navn og adresse
For at kunne sende dine varer til dig, har vi brug for dit navn og din adresse.
E-mailadresse
Dette felt skal udfyldes, således vi kan sende dig en elektronisk bekræftelse.
Telefonnummer
Skulle der opstå problemer med din bestilling, anbefaler vi, at du oplyser telefonnummer, således vi kan komme i kontakt med dig. Du får får tracktrace fra post danmark som sms ved afsendelse af pakker.
Opbevaring af informationer
Når du har handlet via www.triatlonsport.dk har vi if. regnskabsloven, pligt til at opbevare informationerne i 5 år, hvorefter de slettes.
Videregivelse af informationer
Triatlonsport.dk ApS videregiver ikke informationer til tredjepart. De data du opgiver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder.
De registrerede oplysninger
Som registreret hos Triatlonsport.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har til enhver tid ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Triatlonsport.dk ApS via e-mail på info@triatlonsport.dk

Du vil modtage en faktura for dit køb hos triatlonsport.dk ApS. Denne faktura skal du gemme, som du gemmer kvitteringer fra den fysiske verdens butikker, idet denne faktura dokumenterer, at du har købt varerne hos os.