Body Glide Original 42 gram
41
product-template-default,single,single-product,postid-1994,bridge-core-1.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Body Glide Original 42 gram

129,00DKK 129,00DKK

Beskrivelse

Body Glide® Original er den originale anti-friktion salve i en stick siden 1996, der skaber en hudbeskyttende og langtidsholdbar barriere mod slid- og gnavesår.

Salven er formuleret med naturlige plantebaserede ingredienser, der tillader huden at svede og ånde, og den er meget let at påføre huden, så den beskyttes mod gnidning, slid, gnavesår og friktion fra beklædning eller udstyr mod huden. Især områder som armhulerne, inderlår og brystvorter kan være særligt udsat for slidtage.

Body Glide® salven er vand- og svedresistent, så den bliver på ved langvarig træning eller konkurrence.

Anbefalet brug:

Påfør salven på intakt hud før eller under aktivitet. Salven vaskes let af med mild sæbe.

Specifikationer:

– Salven er ikke våd/fugtig.

– Salven er ikke olieret.

– Salven sviner ikke og er langtidsholdbar.

– Indeholder ingen petroleum (der kan ødelægge beklædning og er usundt for huden).

– Indeholder ingen parabener.

– Salven er vandresistent.

– Salven er neopren sikker.

Naturlige plantebaserede ingredienser:

Caprylic/Capric Triglycerine, Cetearyl Alcohol, Ozokerite Wax, Glyceryl Dibehenate, Tribehenin, Glyceryl Behenate, Stearyl Alcohol, Allantoin, Tocopherol (Vitamin E).