BONT Riot TR
41
product-template-default,single,single-product,postid-1108,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Sale

BONT Riot TR

1.199,00DKK 899,00DKK

Clear
Varenummer (SKU): SKU-401 Kategorier: , , , , , Tags: , ,
Beskrivelse

Bont’s triatlon cykelsko er opbygget med en hel unik konstruktion, hvor sålen er udformet som en skål og dermed også støtter op om siden på foden. Det giver mulighed for en langt bedre støtte af fodens svang og er perfekt for ryttere med en tendens til at pronere. 

Pasformen om forfoden er anatomisk så den følger din fodform, og ikke som andre cykelsko presser dine tær sammen. Det mindsker risikoen for sovende fødder og spreder trykket over et større overfladeareal af foden for bedre kraftoverførsel til cyklen.

Som noget specielt er der anvendt en speciel epoxy-lim til konstruktion af carbon kompositsålen. Denne lim blødgøres ved relativt lave temperaturer, som gør det muligt at opvarme sålen i din egen ovn og derefter tilpasse skoen så den passer helt perfekt til din fod.

En entry-level sko som på mange områder kan konkurrere med andre mærkers top sko – til en brøkdel af prisen.