Bontrager RL Cage flaskeholder
41
product-template-default,single,single-product,postid-877,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bontrager RL Cage flaskeholder

129,00DKK

Clear
Varenummer (SKU): 2 Kategorier: , , Tags: , ,
Beskrivelse

RL Flaskeholder i flot design til den prisbevidste rytter. Superstærkt og let komposit materiale giver dig nye muligheder for stil. Fås i mange flotte farver.. 

Flot og let flaskeholder

Anvendelse

Flaskeholderen kan bruges på alle cykeltyper og modellen tilbydes i en lang vifte af farver. Her har du virkelig muligheden for at finde den model der matcher perfekt til din cykel. Flaskeholderen er i et glasfiber forstærket nylon materiale som er holdbar, smidig og attraktiv.

 

    Montering

    Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stel rør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolt hul afstand kan variere med på langt de fleste cykler er afstanden på mellem 60 – 70mm og dermed kan denne model anvendes.