CompresSport Sokker
41
product-template-default,single,single-product,postid-482,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

CompresSport Sokker

135,00DKK

Clear
Varenummer (SKU): 1 Kategorier: , , , Tags: , ,
Beskrivelse

Compressport Pro Racing løbesokker er nogle tekniske løbesokker, der er anatomisk designet til fødderne med højre-venstre vævning for den bedste pasform.

Løbesokkerne fra Compressport anvender den såkaldte 3D.Dot teknologi, hvor små dots er vævet på sokkerne, så de absorberer stød op igennem fødderne ved kontakt med underlaget. De enkelte 3D.Dots sikrer et godt greb i skoene, så sokkerne ikke glider rundt i løbeskoene, og de har ligeledes en akupressur effekt omkring fødderne, som medvirker til at stimulere blodcirkulationen i fødderne.

Selve 3D.Dots absorberer kun meget lidt fugt, vand og sved og luften mellem de enkelte dots sikrer at fugt udledes fra sokkerne, så fødderne forbliver tørre ved løb. Der er på disse løbesokker 3D.Dots omkring akillessenen, hvilket giver akillessenen ekstra støtte og beskyttelse i løbeskoene.

Compressport Pro Racing løbesokkerne er vævet så de tillader en god ventilation mellem de enkelte 3D.Dots, hvorved termoreguleringen omkring fødderne forbedres. Løbesokkerne er konstrueret med Compressports kompressionsteknologi, hvorved der er inkorporeret en stimulering af svangen, der også medvirker til bedre blodcirkulation i fødderne. Det sikrer også at fødderne ikke glider i sokkerne, når man løber.

Compressport Pro Racing løbesokkerne er vævet med søvioner, som hjælper til at kontrollere varme og fugt i sokkerne og mindsker lugtgener og risikoen for vabler.

Selve tæerne af Compressport Pro Racing løbesokkerne er konstrueret på en speciel måde, så de ikke sammenpresser tæerne, som andre løbesokker godt kan gøre. Dette sikrer god plads til tæerne på løbeturene, hvilket også modvirker vabler.

For den rette størrelse af de nye Compressport Pro Racing løbesokker, så se størrelsesguiden nedenfor.