CompresSport Visor running Cap
41
product-template-default,single,single-product,postid-454,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

CompresSport Visor running Cap

149,00DKK

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , ,
Beskrivelse

Vores klassiske visir design er perfekt til løbere og triatleter.

Samtidig give vigtig nuance det absorberer også sved, hjælper til at holde øjne og vision klar.

Om Compressport brand

Compressport er verdens førende sports-kompression specialist og den eneste kompression mærke til at give dig en to-årig kompression garanti. Designet af et team af læger, fysioterapeuter og professionelle sportsfolk, er Compressport produceret i EU af specialiserede medicinske komprimering fabrikanter.

Compressport sponsorerer Katusha, og den faglige cykelhold, og Marathon des Sables sorteret efter Discovery Channel som den hårdeste kapløb på jorden, og er betroet af atleter, teams og entusiaster i en bred vifte af sportsgrene i hele verden.

Altid stræber efter den højeste kvalitet, er Compressport kompression produkter udelukkende fremstillet i Europa, ved hjælp af europæisk garn europæisk udstyr af europæiske medicinske komprimering specialister.