Havtaske / Safer Swimmer
41
product-template-default,single,single-product,postid-814,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Sale

Havtaske / Safer Swimmer

350,00DKK 250,00DKK

Clear
Varenummer (SKU): 7 Kategorier: , , Tags: ,
Beskrivelse

En Safer Swimming float™ / havtaske gør dig synlig ude på åbent vand. En havtaske er produceret i skrigende orange plastik, fylder ikke ret meget, når den er pakket sammen og er meget let at svømme med. Havtasken ligger lige bag din krop, over lårene, og mærkes stort set ikke, når du svømmer crawl.

En Safer Swimming float™ / havtaske består af 2 rum: 1: Et vandtæt bagagerum. 2. Et lufttæt rum, der pustes op og tømmes gennem en ventil med et lille skruelåg.

SaferSwimmerfloat (tm) - instructionsFølg de to sider instruktion, der følger med, når du køber en havtaske. Klik på billedet her til venstre, hvis du har forlagt den instruktion, der fulgte med, da du købte din havtaske.

Havtaskens bagagerum

Havtaskens bagagerum er et vandtæt rum, hvor du kan have din ting med ud på din svømmetur. Det letteste er at putte tingene i havtaskens bagagerum først og puste havtasken op bagefter. Har du noget i bagagerummet, du vil have adgang til ude i vandet, så pust op først og put tingene i, så de ligger over det oppustede, luft-tætte rum. Luk evt. lidt luft ud, hvis du har fået pustet det lufttætte rum så meget op, at der ikke er plads til både dine ting OG til at rulle åbningen 4 gange. Åbningen skal rulles og lukkes STRAMT for at kunne holde vand ude af bagagerummet.

Åbner du havtasken ude i vandet, er det svært at undgå, der løber vand ind i havtaskens bagagerum. Har du planer om at åbne havtasken ude i vandet, for eksempel for at få fat i gps eller drikkevarer, er det en god ide at ekstra-emballere ting, der slet ikke kan tåle vand (telefon, elektroniske nøgler etc) ved at putte dem i en vandtæt pose før du putter den i havtaskens bagagerum.

På varme dage er kondens i det ellers vandtætte havtaske-rum næsten umulig at undgå, når en solvarm havtaske kommer med ud i køligt vand. Har du ting i bagagerummet, der ikke kan tåle en dråbe vand (telefon, elektroniske nøgler etc.), så læg dem i en vandtæt pose, før du putter dem i havtaskens bagagerum.

2 små medfølgende plastikposer

Sammen med din havtaske får du leveret to små plastikposer med “lynlås”-lukning. De er forholdsvis vandtætte, men ikke 100%. De er gode til småting, der ellers ville ligge og skramle rundt i det ret store bagagerum og måske ridse hinanden eller blive væk i bunden af havtaskens bagagerum (briller, smykker, nøgler etc.)

Inde i den ene lille plastikpose ligger et reserve-ventil-skruelåg. Det ligger der, fordi skrulåget på de første havtasker nogle gange gik i stykker. Designet er forbedret, men gem det lille reserve-skruelåg, hvis der nu alligevel skulle ske noget med skruelåget på netop din havtaske.

Tørring og opbevaring af havtasker

En havtaske holder længst, hvis den får lov at tørre helt efter brug og opbevares tørt og ikke alt for sammenkrøllet.

En våd havtaske, der åbnes med våde hænder og våddragt-ærmer, bliver næsten uundgåeligt lidt fugtig indeni. Der skal ikke ret meget fugt til, før to lag fugtig plastik klæber sammen og ikke rigtig vil tørre. Mange bække små … hvis du aldrig får den tørret din havtaske indvendig, ender den med at blive våd i stedet for fugtig.

Når du kommer hjem fra en svømmetur er det derfor en god ide at holde indersiderne i havtaskens bagagerum adskilt, så havtasken får mulighed for at tørre indvendigt, inden du tager den med ud igen. Jeg lukker nogle gange luften ud af havtasken og lægger forsigtigt den store, men meget afrundede plastikbøjle, der fulgte med min våddragt, ind i bagagerummet, før jeg hænger havtasken til tørre. En hurtigere, men nok ikke helt så holdbarshedsfremmende måde, er at vende vrangen ud på havtasken, til den er helt tør indeni. At tørre havtasken indvendigt med et håndklæde er selvfølgelig også en måde at klare det på.

Additional Information
Str.

, , ,