PUREPOWER GEL KASSE 18 STK COLA
41
product-template-default,single,single-product,postid-5377,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Sale

PUREPOWER GEL KASSE 18 STK COLA

288,00DKK 199,00DKK 199,00DKK

KASSE MED 18 STK PUREPOWER GEL COLA 

Varenummer (SKU): SKU-2693 Varekategorier: , Tags: ,
Beskrivelse

KASSE MED 18 STK PUREPOWER GEL COLA 


PurePower Energy Gel er udviklet af sportsfolk til sportsfolk.  Størrelsen er 40ml, tear-off åbning som nemt rives af med tænderne.


PurePower er en af landets førende producenter når vi snakker om energiprodukter.


Størrelsen er 40ml, tear-off åbning som nemt rives af med tænderne, og sidst men ikke mindst er konsistensen i hhv. vandmelon og cola meget lind og let indtagelig. Lemon Icetea er mere drøj i brug, men dette skyldes at Purepower har tilføjet 5% protein. Dette produkt anvendes på længere ture(+2timer), hvor proteinoptagelse med fordel allerede starter undervejs og ikke kun bagefter.


Gels bruges typisk når man er på farten det vil sige under træning eller i konkurrencesituationer. Purepower gels indeholder nemme kulhydrater som optages hurtigt i kroppen, da man under hårdt arbejde kan få brug for at lade de korte energidepoter op, og dermed undgå pludseligt fald i blodsukkeret.