ZEROD Isinglet
41
product-template-default,single,single-product,postid-535,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

ZEROD Isinglet

649,00DKK

Clear
Varenummer (SKU): SKU-142 Kategorier: , , , Tags: ,
Beskrivelse

For dig der ikke kan lide at bære en heldragt til langdistancetriatlon, er iSINGLET kombineret med et par iSHORTS den optimale løsning for et todelt sæt racetøj. Takket være det specielle Water Wear Weapon-stof, kan du nemt bære toppen under din våddragt, så du ikke behøver at bruge unødig tid i skiftezonen, hverken på at tørre dig eller skifte tøj, da Water Wear Weapon ikke er modtagelig for vand. 

I siderne er toppen fremstillet i mesh stof, som i kombination med den gennemgående lynlås tillader kroppen at ånde, så du undgår overophedning på de varme dage. Til slut er der også lommer på bagsiden, som er ideelle til at opbevare energi under race.