Zerod Neopren Jammers - Svømmebukser
41
product-template-default,single,single-product,postid-850,bridge-core-1.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Zerod Neopren Jammers – Svømmebukser

949,00DKK

Clear
Beskrivelse

Den Z3ROD jammer, som har en hydrodynamisk design, der reducerer træk i vandet, er perfekte til både kapsejlads og regelmæssig træning. Flatlock syninger anvendes i konstruktionen af ​​sømmene, for yderligere at reducere træk og øge komforten.

Hydrodynamisk Design: Designet med Flatlock syninger, for at øge strømline

Fremstillet af Invincible Stof:

Invincible stof er fleksibel, hurtig tørring og da det kun bruger polyester, snarere end elastan, den er resistent over for klor og altid forbliver i form, hvilket sikrer en meget længere levetid. Invincible stof tilbyder også en SPF 50 + solbeskyttelse rating. Uovervindelig stof er fremstillet i Italien.

Om Z3R0D mærket

Lanceret i 2006, blev ZEROD grundlagt af fransk tidligere professionel triatlet Pierre Dorez med sin bror Frédéric , også en tidligere elite i sporten. Deres tilgang til produktudvikling begynder med detaljeret design baseret på omfattende erfaring og er bragt sammen med de fineste kvalitets materialer til rådighed af dygtige håndværk og grundig afprøvning . I dag ZEROD er den komplette triathlon beklædning mærke , der giver atleter med original, høj ydeevne beklædning og tilbehør til cykling, løb og svømning samt komfortable , moderigtigt fritidstøj til at supplere deres livsstil. Den ZEROD team er så tæt på deres kunder, som de er til deres sport ; de forstår den lidenskab , der driver alle sportsfolk til at give deres bedste, og hvad det betyder at konkurrere. Denne viden og erfaring er derfor, de er i stand til at designe og fremstille en række af de højeste kvalitet produkter, der vil altid leverer , uanset om det er for en første gang træningspas eller realisering af en Ironman drøm.