ZEROD Toe Covers
41
product-template-default,single,single-product,postid-997,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

ZEROD Toe Covers

179,00DKK

Clear
Varenummer (SKU): 5 Kategorier: , , , , Tags: , ,
Beskrivelse
3mm Stretch Neopren tå dæksel fjerner chill faktor på tørre, køligere forår / efterår forlystelser.

  • 3mm stretch neopren
  • Kevlar forstærket bund
  • Reflekterende side logoer

Den neopren tå dækning er en bekvem tilbehør til ridning, når vejret er lige begyndt at vende frisk. Det åbne design betyder, at du kan anvende låget af og fjern det meget nemt, så klimastyring på længere ture. Neopren stof strækker sig rundt skoen og dækker den forreste ende af skoen, som er den mest udsatte område for vinden chill. De fleste cyklus sko har udluftning for at tillade varm luft ud på varme dage, tå cover blokerer disse huller og tilføjer en barriere for at holde fødderne varme og komfortable. Neopren er klemt inde mellem to lag af nylon stretch. Dette ansigt stof hjælper med at beskytte neopren fra generel anvendelse skrammer og også gør dem nemme at anvende.

Neopren er lavet af skum med lukkede celler fange tusindvis af bobler af isolerende gas. Den lukkede cellestruktur betyder, at materialet er vandtæt. Den tå dækning vil bidrage til at holde vand og vej spray fra forsiden af ​​skoen, og er en kærkommen trøst for let regn / spray. Bemærk: den øverste anklen og tilbage halvdelen af ​​foden er udsat for, og får våde!
Den kompakte format betyder, at hvis vejret varmes op på en lang tur, tå dæksel hurtigt kan fjernes og opbevares i en trøje baglomme.
Undersiden af ​​tå cover har et robust Kevlar materiale, som er slidstærk. Dette forhindrer overdreven slid, når du går i tå dækker.
Side logo tilføjer en gnist af reflekterende i dårlige lysforhold

Hvis du er borderline på dimensionering eller har voluminøse sko derefter gå op en størrelse.

Om Overtrækssko

Overtrækssko er afgørende for vinteren ridning, de beskytter både dine fødder og dit dyre cykelsko fra vintervejret. De kan være fremstillet af en række forskellige materialer, for eksempel Lycra, neopren, Windtex eller GoreTex er fælles sted, hvert af disse materialer har forskellige egenskaber, der passer til vejret du rider i. Windtex og Neopren materialer er ideelle til tørre og kolde dage eller for at holde din fod varm, men ikke tør, mens Goretex og andre vandtætte materialer vil medvirke til at reducere den mængde vand, når din hud. Det kan være svært at holde dine fødder 100% tørre så prioritet er altid varme, så prøv at vælge en varm og vindtæt overshoe for de bedste resultater på koldere dage. Det er tilrådeligt at bære en vandtæt sok inde i dine sko, SealSkinz gør en meget populær serie, der tilføjer en yderligere hindring for at minimere indtrængen af ​​vand. Andre vigtige funktioner på et par af kvalitet overtrækssko er reflekterende logo s / detaljer, hæl huller for når at sætte foden ned på et vejkryds, pre-cut klampehullerne og et elastisk materiale for et tæt pasform over dine sko.