Zoggs Predator Flex
41
product-template-default,single,single-product,postid-243,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Zoggs Predator Flex

249,00DKK

Clear
Varenummer (SKU): 312848 Kategorier: , , Tag:
Beskrivelse

 

En højtydende svømning goggle der bruger Zoggs 4 Flexpoint TM teknologi til at tillade en komfortabel pasform for en bred vifte af ansigter. Ideel til svømmere, der kræver den højeste ydeevne fra deres skibrille.

 

Den Zoggs Predator Flex Polarized Ultra Copper Goggle har polariserede Ultra linser (kobber), for at reducere genskin, samt forstærke lyset i mørkere eller overskyet vejr – ideel til indendørs og udendørs. Kobber linse afviser blåt lys, og derfor giver øget visuel skarphed og forbedre dybde perception.

Den revolutionerende Predator Flex Polariseret fra Zoggs – ideel til udendørs svømning. Det nye polariserede produktegenskaber af høj kvalitet polariserede linser, som er lavet udelukkende til Zoggs i Italien, og er perfekt til at frafiltrere blænding, der reflekteres fra overfladen af ​​vandet .. Denne type blænding kan være blændende og desorienterende for svømmere, men det Zoggs Predator Flex polariserede linser bortfiltrerer disse kraftfulde stråler af lys, så et højt niveau af synlighed.

Ud over det faktum, at de er polariseret, Zoggs Predator Flex objektiver har avancerede teknologier, der sætter dem fra mange andre svømning goggle mærker. Mens ringere produkter bruger polycarbonat linser er Predator Flex linser fremstillet af Cellulose proprionat, som er en åben cellestruktur. Det giver dem mulighed for at være imprægneret med vores Fogbuster TM anti-dug løsning til at sikre, at din svømmetur ikke bliver ødelagt af kondens på linserne. Andre typer af linser er kun belagt med anti-dug – hvilket resulterer i dårligere ydelse og levetid.

Denne spændende nye produkt er en opfølgning af den enorme succes af Zoggs Predator Flex lancering i 2010 – en højtydende svømning goggle, der bruger 4 Flexpoint TM teknologi til at tillade en behagelig pasform til en bred vifte af ansigter.

Predator Flex har også Buet Lens Technology TM for en bredere synsfelt, hurtig justering strop mekanisme for nem justering i brug og en silikone rem for komfort og ydeevne. Med et super blødt silikone pakninger til ultimativ komfort og pasform, har den unikke og banebrydende design af Predator Flex vist sig meget populær med triatleter og pool svømmere både siden lanceringen.